ALFA GIULIA
nikom auto

ZADNJA VUČA

Povratak zadnje vuče u kombinaciji sa preciznim i pravim volanom predstavlja optimalnu sintezu sportskog duha i komfora za čisto uživanje tokom vožnje. Zadnje sedište oslanja se direktno na točkove koji su izbalansirani uzdužnim prednjim položajem aluminijumskog motora i karbonskom pogonskom osovinom. Sva snaga vozila prenosi se na put uz optimalno raspoređenu masu duž okvira.

alfa giulia


alfa giulia

ALFA™ LINK

Nova Giulia opremljena je novim patentiranim Alfa Link™ sistemom za vešanje. Prednja dupla viljuška sa simulatorom neravnina drži prednje točkove u savršeno upravnom položaju u odnosu na zemlju, čak i u situacijama brzog skretanja, čime poboljšava linearnost obrtnog momenta volana za 20% i skretanje. Sistem zadnje četiri i po veze obezbeđuje prvoklasno upravljanje (ubrzanje pri skretanju) i pruža izuzetnu udobnost.ALFA ™ DNA

Alfa™ DNA karakteristike reaguju na parametre motora i prilagođavaju reakcije akceleratora, kočnice, volana, motora i Alfa™ sistema aktivnog vešanja (ako ga ima) u skladu sa željenim stilom vožnje.
Dinamičan označava oštrije reakcije kočnice i volana za sportsku vožnju po putu.
Prirodan predstavlja podešavanje udobnog oslanjanja vozila radi postizanja savršene ravnoteže pri svakodnevnoj vožnji.

alfa giulia


alfa giulia

EFIKASNOST

Karbonska vlakna za pogonsku osovinu i aluminijum za haubu, vrata, motor, čeljusti kočnice i sistema oslanjanja: zahvaljujući preciznom inženjerskom radu, nova Giulia dostiže optimalnu raspoređenost mase. Ovi izbori označavaju poboljšanu efikasnost i bolju vozačku dinamiku sa ciljem značajnog smanjenja potrošnje goriva i emisije štetnih gasova.AERODINAMIKA

Nova Giulia dostiže koeficijent aerodinamike Cd od 0,25 zahvaljujući velikoj posvećenosti razvoju aerodinamičnosti i iscrpljujućim radovima u tunelu za aerodinamička ispitivanja. Zaštita donjeg trapa i difuzor naročito poboljšavaju tok vazduha ispod automobila i aerodinamičko upravljanje u zadnjem delu i nude manje turbulencija i više dinamičke efikasnosti.

alfa giuliaI ovde nas možete naći:

     

KONTAKTIRAJTE NAS

Nikom-auto doo
Lepenički bulevar 47
Kragujevac, Srbija

Telefon: +381 34 355 810
Telefon: +381 34 355 811
Email: office@nikomauto.rs

RADNO VREME:

Ponedeljak - Petak
od 08:00h do 18:00h

Subota
od 08:00h do 16:00h

Nedelja neradan dan

POSETITE SALON NIKOM-AUTO

POSLOVNI PODACI

MB: 20816449
PIB: 107504354
TR: 170-30014483000-74
Unicredit bank