ALFA GIULIA
nikom auto

STIL

Otkad je osnovan, Alfa Romeo je imao jedinstven i originalan pristup pravljenju automobila, nastojeći da ujedini stil sa strašću
Mešavinom tipičnog italijanskog dizajna, vrhunske tehnologije i smelog dinamičnog duha ne bi li iznova podstakao verodostojne doživljaje.

alfa giulia


alfa giulia

SPOLJAŠNJI IZGLED

Nova Giulia predstavlja rezultat 106 godina posvećenih izradi remek-dela u automobilskoj industriji. Spoljašnji deo karoserije predstavlja veličanstvenu evoluciju tipičnog dizajna Alfa Romea i u smislu tehnologije i u smislu stila. Oblik slova V i snažne linije šalju jasnu poruku i naglašavaju snagu koja se krije u njenoj karoseriji. Njen profil predstavlja snagu u pokretu. Svako rešenje vođeno je jednostavnošću, ravnotežom i skladom.ENTERIJER

Vozačko mesto nove Giulia-e koncipirano je tako da smesti vozača u središte svih njenih ergonomskih karakteristika. Skladna i nevidljiva linija koja spaja čoveka i mašinu obezbeđuje potpuno gospodarenje i upravljanje kontrolnom tablom, odometrom, menjačem i volanom. Sve je izrađeno u jedinstvenom italijanskom stilu u kom su obliku.

alfa giulia


alfa giulia

JEDINSTVENOST

Italijanski pristup dizajnu kombinuje jednostavnost, kvalitet materijala i strastvenu izradu. Prvo što će vozača obuzeti kada sedne u automobil jeste prvoklasni osećaj koji izaziva kombinacija materijala: površine od pravog drveta, poliranog aluminijuma i kože Pieno Fiore, kao i platna za sedišta. Volan je obmotan najfinijom kožom i ima jedinstveno svojstvo: dugme za paljenje, koje pri svakoj vožnji pali vatru istinske ljubavi prema novoj Giulia-i.
I ovde nas možete naći:

     

KONTAKTIRAJTE NAS

Nikom-auto doo
Lepenički bulevar 47
Kragujevac, Srbija

Telefon: +381 34 355 810
Telefon: +381 34 355 811
Email: office@nikomauto.rs

RADNO VREME:

Ponedeljak - Petak
od 08:00h do 18:00h

Subota
od 08:00h do 16:00h

Nedelja neradan dan

POSETITE SALON NIKOM-AUTO

POSLOVNI PODACI

MB: 20816449
PIB: 107504354
TR: 170-30014483000-74
Unicredit bank