ALFA 4C
nikom auto

TEHNOLOGIJA

UVEK SPREMAN DA BRZO STARTUJE

Startnost je osobina automobila dizajniranih da zadive. Novo dvostruko suvo kvačilo sa kontrolom proklizavanja obezbeđuje optimalno menjanje brzina za snagu motora. Sa D.N.A. selektorom na trkačkom modu, zagarantovana je zabava na stazi.

alfa 4c


alfa 4c

TCT

MOMENTALNA REAKCIJA

Dvostruko automatsko kvačilo Alfa TCT omogućava najbržu moguću promenu brzine pri svim uslovima i raspolaže inovativnom Lounch Control funkcijom koja omogućava optimalno funkcionisanje svih sistema i izvlači maksimalno ubrzanje.D.N.A.

D.N.A. PITANJE

Alfa Romeo 4C je u potpunosti dizajniran prema vozaču i njegovom doživljaju vožnje. Alfa D.N.A. selektor ima tri podešavanja (Dinamično, Prirodno i za sve vremenske uslove) kako bi se auto prilagodio uslovima na putu i trenutnom stilu vožnje. Šta više, ekskluzivni Trkački mod dizajniran je tako da dodatno poboljša iskustvo vožnje na trkačkoj stazi. Izbor Dinamičnog moda umanjiće rad sistema za kontrolu stabilnosti i ABS, prepuštajući vozaču potpunu kontrolu nad automobilnom. Kontrolna tabla je u potpunosti digitalna sa TFT displejem koji menja konfiguraciju na osnovu Alfa D.N.A. podešavanja kako bi se dobile najvažnije informacije o izabranom načinu vožnje.

alfa 4c


alfa 4c

PERFORMANSE

IZUZETNO MOĆAN DOŽIVLJAJ

Turbo motor modela 4C od 1750 kubika predstavlja vrhunac tehnologije izrade motora sa unutrašnjim sagorevanjem. Inženjeri Alfa Romea uspeli su da ovu tehnologiju učine još agresivnijom i efikasnijom. Ovo malo ali izuzetno rešenje daje sportske performanse bez presedana, dostojne super automobila, dok je sve dizajnirano tako da omogući najčistiji Alfa Romeo doživljaj preko volana: vozi i uveri se.MOTOR

KREIRAN DA UBRZA PULS

1750 Turbo motor benzinac, sa 4 cilindra i 240 konjskih snaga, u celosti napravljen od aluminijuma, ima izuzetan učinak sa obrtnim momentom od 350 Nm, od koga je 80% dostupno pri 1700 rpm. Alfa Romeo 4C može da razvije maksimalnu brzinu od preko 250 km/h i ubrzava sa 0 na 100 km/h za samo 4.5 sekunde: zaista izuzetan rezultat.

alfa 4c


alfa 4c

IZDUVNI SISTEM

POVEĆAVA UZBUĐENJE

Alfa Romeo 4C svojim naprednim izduvnim sistemom povećava obrtni momenat pri malim brzinama motora i obezbeđuje veću snagu kao odgovor na komandu vozača. Kako bi se primenio izduvni sistem, motor je takođe opremljen sa novom generacijom turbo kompresora i izduvnom granom.AFTER RUN PUMP

HI-TECH SISTEM HLAĐENJA

Kao i svi trkački automobili, 4C koristi automatski sistem hlađenja kako bi se zaštitio turbo kompresor. Normalno gašenje motora odmah zaustavlja cirkulaciju ulja, što umanjuje podmazivanje i može da ošteti motor. After-run pumpa omogućava da ulje nastavi da cirkuliše sve dok se turbo procesor ne ohladi.

alfa 4cI ovde nas možete naći:

     

KONTAKTIRAJTE NAS

Nikom-auto doo
Lepenički bulevar 47
Kragujevac, Srbija

Telefon: +381 34 355 810
Telefon: +381 34 355 811
Email: office@nikomauto.rs

RADNO VREME:

Ponedeljak - Petak
od 08:00h do 18:00h

Subota
od 08:00h do 16:00h

Nedelja neradan dan

POSETITE SALON NIKOM-AUTO

POSLOVNI PODACI

MB: 20816449
PIB: 107504354
TR: 170-30014483000-74
Unicredit bank