FIAT 500
nikom auto

DRUŠTVEN JE ALI NE KOPIRA NIKOG.

Kada vozite novi 500 zadovoljstvo prilikom vožnje je jedino bitno. Zato je on opremljen najsofisticiranijim sistemima za bezbednost, informisanje i zabavu - kontrole na volanu, Bluetooth® i Audio streaming, EcoDrive, i Uconnect™ online sistemom za informisanje. Neke od ovih opcija možete izabrati u okviru dodatne opreme.

fiat 500

UCONNECT™

Uconnect™ (deo standardne opreme samo u modelu Lounge) dozvoljava vam da upravljate svim multimedijalnim uređajima prisutnim u Vašim kolima. Pametno osmišljen sistem za informisanje i zabavu sa ekranom na dodir od 5" dozvoljava Vam da upravljate radiom i mediaplejerom, iPod-om, i-Phone-om ili smart telefonom priključenim na USB ili Aux ulaz.

Uconnect Radio Nav sa ekranom na dodir od 5’’ sadrži TomTOM 2.5D (opciono dostupan u svim paketima opreme) sa navigacijom i ,,One Shot Voice Destination Entry" za unošenje adresa glasovnim komandama.

Novi Uconnect™ LIVE sistem Vam takođe omogućava da integrišete svoj pametni telefon i koristite mnoge aplikacije pomoću ovog sistema namenjenog za korišćenje tokom vožnje.

Možete:
- biti u kontaktu sa vašim prijateljima na Tviteru
- slušati preko 35 miliona pesama na Dizeru
- pratiti neku od 100 000 radio stanica uz pomoć Tune-In opcije
- pratiti novosti i informacije o saobraćaju preko Rojtersa
- proveriti gde se nalaze kamere za merenje brzine i kakva je vremenska prognoza zahvaljujući TomTomLIVE

I to nije sve. Možete poboljšati svoj stil vožnje zahvaljujući eco:Drive™ opciji, koja Vam pomaže da uštedite na potrošnji goriva i da proverite koliko Vaš automobil emituje CO2 u stvarnom vremenu. my:Car će Vas podsetiti gde ste parkirali, kada treba da natočite gorivo i obavestiti Vas ako nešto nije u redu sa Vašim vozilom.

BEZBEDNOST TOKOM VOŽNJE ALI I ZADOVOLJSTVO

Pored novog sistema kočnica na 1,2 motorima, novi Fiat 500 će paziti na Vas uz pomoć: 7 vazdušnih jastuka, ABS+EBD pa nećete izgubiti kontrolu nad vozilom ako budete morali brzo da se zaustavite, ESC + Hill Holder će u slučaju nužde održati stabilan pravac i učiniti da kretanje uzbrdo bude mnogo lakše, HBA će učiniti iznenadno kočenje efektivnijim a Hazard Device će odmah uključiti signale za uzbunu ukoliko ste primorani da se iznenada zaustavite.
Farovi elipsoidnog oblika sa Daytime Running Lights (DRL) takođe garantuju maksimalnu vidljivost zahvaljujući LED tehnologiji.
I ovde nas možete naći:

     

KONTAKTIRAJTE NAS

Nikom-auto doo
Lepenički bulevar 47
Kragujevac, Srbija

Telefon: +381 34 355 810
Telefon: +381 34 355 811
Email: office@nikomauto.rs

RADNO VREME:

Ponedeljak - Petak
od 08:00h do 18:00h

Subota
od 08:00h do 16:00h

Nedelja neradan dan

POSETITE SALON NIKOM-AUTO

POSLOVNI PODACI

MB: 20816449
PIB: 107504354
TR: 170-30014483000-74
Unicredit bank