FIAT PUNTO
nikom auto

MNOGO ZABAVE, NISKA EMISIJA ŠTETNIH GASOVA

Pokrenite svoj Punto i Vašu strast za vožnjom. Svi dostupni motori su namenjeni da pruže najbolju kombinaciju performansi i efikasnosti uz što manju emisiju štetnih gasova i potrošnju goriva.

fiat grande punto


fiat grande punto

TEHNOLOGIJA I BEZBEDNOST

Novi Fiat Punto spada u posebnu klasu kada su u pitanju uređaji visoke tehnologije. Inovativni uređaji poput eco:Drive i Start-Stop Vam pomažu da uštedite gorivo i vozite efikasnije. Čak 6 vazdušnih jastuka će Vam pružiti zaštitu na putu.UPRAVLJANJE POMOĆU HANDS-FREE UREĐAJA

Ostanite na vezi dok vozite pomoću Bluetooth hands-free sistema. Sada su Vam pesme i telefonski kontakti na dohvat ruke - samo pritisnite dugmad na volanu ili zadajte glasovnu komandu.
A ekran koji je moguće skinuti savršeno se uklapa u instrument tablu.
TomTom2 satelitska navigacija je dostupna u okviru standardne opreme na modelu Easy+

fiat grande punto


fiat grande punto

VOZITE EKOLOŠKI

Želite li da uštedite novac na gorivu i da smanjite emisiju štetnih gasova? Nema problema.
Fiat Punto dolazi sa eco:Drive opcijom koja Vam omogućuje da vozite efikasnije, smanjite troškove i svedete emisiju CO² na minimum.BEZBEDNOST

Novi Punto je osmišljen da postigne maksimalni nivo bezbednosti, pored najmanje 4 vazdušna jastuka, koja dobijate u okviru standardne opreme u svim Punto modelima, Vi i Vaša porodica ćete biti bezbedni.
Zatezači sigurnosnih pojaseva će Vam pružiti dodatnu zaštitu i tu je i ugrađen dodatak za montiranje ISOFIX sedišta. ESC (Elektronska kontrola stabilnosti) i TPMS (Sistem za praćenje pritiska u gumama) deo su standardne opreme u svim verzijama Punta.

fiat grande punto


fiat grande punto

DRŽITE SE PUTA

Održite kontrolu nad vozilom, ma koliko klizav put bio, uz pomoć napredne tehnologije. EBD (Elektronska distribucija snage kočenja) i ABS će Vam pomoći da sprečite proklizavanje usled iznenadnog kočenja, uz opcioni ESP (Program elektronske stabilnosti), i održati pravac ukoliko gume prestanu da prijanjaju.
I ovde nas možete naći:

     

KONTAKTIRAJTE NAS

Nikom-auto doo
Lepenički bulevar 47
Kragujevac, Srbija

Telefon: +381 34 355 810
Telefon: +381 34 355 811
Email: office@nikomauto.rs

RADNO VREME:

Ponedeljak - Petak
od 08:00h do 18:00h

Subota
od 08:00h do 16:00h

Nedelja neradan dan

POSETITE SALON NIKOM-AUTO

POSLOVNI PODACI

MB: 20816449
PIB: 107504354
TR: 170-30014483000-74
Unicredit bank