JEEP WRANGLER UNLIMITED
nikom auto

KAROSERIJA

Wrangler je originalna 4x4 mašina za dostizanje slobode. Istinska automobilska ikona. Stav Wrangler-a koji glasi: Idi bilo gde, radi bilo šta ™ predstavlja proširenje njegovog klasičnog dizajna oformljenog za određenu svrhu: legendarna prednja rešetka sa sedam proreza , okrugli farovi, spoljašnje šarke haube napravljene od kovanog aluminijuma, opcije za odlaganje rezervne gume na zadnji deo i različite konfiguracije krova.

jeep wrangler unlimited


jeep wrangler unlimited

TOČKOVI I GUME

Opcije točkova Jeep® Wrangler – a predstavljaju osnovu svake avanture u koju se vredi uputiti. Većina točkova se odlikuje dizajnom koji pomaže da se spreče ogrebotine do kojih može doći prilikom vožnje po terenu. Točkovi od legure smanjuju neraspoređenu masu zarad preciznijeg upravljanja i poboljšanih karakteristika rukovanja.ENTERIJER

Unutrašnjosti Wranglera odlikuju materijali meki na dodir i tiha vožnja. Ostale pogodnosti uključuju: dostupna prednja sedišta sa grejanjem, automatska kontrola temperature sa filtriranjem vazduha u kabini, audio kontrole na volanu, hromirani menjač. Zaključajte svoje vredne stvari u velikoj centralnoj kaseti. Takođe, mreže za odlaganje stvari na vratima drže važne stvari na dohvat ruke.

jeep wrangler unlimited


jeep wrangler unlimited

KOMANDNA TABLA

Na centralnoj konzoli sve kontrole glavne table su ergonomski dizajnirane i postavljene na dohvat ruke. Instrumentacija analognog panela podeljenog na četiri kvadranta pruža izuzetni tehnički prikaz. Kao dodatak tome, putni računar, standardan na svim verzijama, dozvoljava vam da vidite brojne dodatne informacije, poput spoljašnje temperature, kompasa, prosečne potrošnje goriva, pređeni put i proteklo vreme...PROSTIRKA ZA PRTLJAŽNIK

Prostirka za odlaganje prtljaga štiti tapacirung a mesto za odlaganje koje se nalazi ispod poda zadnjeg dela Wrangler-a 4 dr pruža vam prostor za skladištenje vrednih stvari. Pregrada koju je moguće ukloniti pruža mesto za odlaganje šrafova i šarki sa vrata kao i čvrst krov.

jeep wrangler unlimited


jeep wrangler unlimited

PODEŠAVANJE I PREKLAPANJE ZADNJIH SEDIŠTA

Promenite prostor unitar vašeg Wranglera na jednostavan način, i postignite udobnost zahvaljujući sedištma koja se preklapaju zajedno ili pojedinačno, kako biste napravili mesta za sve što želite.
I ovde nas možete naći:

     

KONTAKTIRAJTE NAS

Nikom-auto doo
Lepenički bulevar 47
Kragujevac, Srbija

Telefon: +381 34 355 810
Telefon: +381 34 355 811
Email: office@nikomauto.rs

RADNO VREME:

Ponedeljak - Petak
od 08:00h do 18:00h

Subota
od 08:00h do 16:00h

Nedelja neradan dan

POSETITE SALON NIKOM-AUTO

POSLOVNI PODACI

MB: 20816449
PIB: 107504354
TR: 170-30014483000-74
Unicredit bank