JEEP WRANGLER UNLIMITED
nikom auto

AKTIVNA SIGURNOST

Sportsko ojačanje na Jeep® Wrangler-u je izrađeno od čelika velike čvrstoće i integrisano je u srednji stub koji je usađen u pod kako bi se poboljšale performamse pri udaru sa strane, krutost vozila, torziona čvrstoća i kontrola pri većim brzinama. Dodatne opcije uključuju: napredne višestepene prednje vazdušne jastuke; dodatne bočne vazdušne jastuke; konstrukcija sa karoserijom na šasiji; volan iletva volana koji apsorbiji energiju; intergisani sistem vezivanja uključuje pojaseve sa tri vezne tačke za struk i ramena za sva sedišta; i kočioni sistem za slučaj opasnosti koji je testiran za terensku vožnju.

jeep wrangler unlimited

ABS PODEŠEN ZA TERENSKU VOŽNJU

Opremljen elektronskim senzorima koji sprečavaju blokiranje točkova, ABS sistem omogućava veću kontrolu nad vozilom tokom snažnog kočenja; kalibracija za terensku vožnju analiziranjem brzine točka na jednoj osovini u odnosu na drugu je u stanju da odredi da li ste na zemljanoj podlozi. U toj situaciji, ABS deluje sa malim zakašnjenjem, privremeno blokiranje točkova omogućuje nagomilavanje materijala ispred njih što utiče na smanjenje puta kočenja. Poboljšan sistem za reagovanje u slučaju nesreće (EARS) U slučaju nesreće, sistem pomaže akciji spasavanja tako što automatski uključuje spoljašnja svetla i otključava vrata automobila posle aktiviranja vazdušnih jastuka. Sistem takođe prekida dovod goriva u motor.

ESP

Elektronska kontrola stabilnosti može se kontrolisati na više načina: vozač je može podesiti kako bi odabrao optimalno podešavanje sile kočenja i smanjio fenomen preširokog ili preoštrog skretanja. ESP na Jeep ® Wrangler-u uključuje
• Sistem pomoći pri naglom kočenju BAS (Brake Assist System), koji omogućava trenutnu primenu maksimalne sile kočenja i smanjenje puta kočenja kod naglog kočenja;
• Sistem kontrole trenja TCS (Traction Control System), koji otkriva proklizavanje pogonskih točkova i smanjuje snagu motora;
• ERM sistem (Electronic Roll Mitigation), koristi podatke ESP sistema kako bi otkrio rizik od prevrtanja vozila i inetrvenisao merenjem sile kočenja na svakom točku;
• Kočiona blokada diferencijala (BLD), šalje kočionu silu na točak koji proklizava kako bi se obezbedio optimalan obrtni moment za kretanje. Posebno podešavanje za BLD je namenjeno terenskoj vožnji i aktivira se automatski u low range modu (4WD low).

Kontrola spuštanja niz padinu (HDC)

Kontrola spuštanja niz padinu omogućava bezbedno i kontrolisano spuštanje niz brdo na neravnoj ili klizavoj podlozi bez potrebe da vozač pritiska papučicu kočnice. Sistem koči svaki točak posebno kada je to potrebno kako bi se smanjila brzia pri spuštanju na strmim padinama.

Pomoć pri kretanju na uzbrdici (HSA)

Pomoć pri kretanju na uzbrdici pomaže održavajući silu kočenja u kratkom vremenskom periodu pošto je vozač sklonio nogu sa pedale kočnice.

Sistem praćenja pritiska u pneumaticima (TPM)

Sistem praćenja pritiska u pneumaticima signalizira smanjenje pritiska u pneumaticima i standardan je na svim verzijama.

PASIVNA BEZBEDNOST

VAZDUŠNI JASTUCI

Wrangler je opremjen naprednim višestepenim prednjim vazdušnim jastucima. Ovi jastuci pružaju skoro trenutnu zaštitu putnika usklađujući aktiviranje sa jačinom udara.

Sigurnosni pojasevi sa 3 tačke

Sigurnosni pojasevi sa tri tačke na struku i ramenima na svim sedištima.

ISOFIX sedišta

Laka upotreba kompatibilnih dečijih sedišta pozadi.

KAROSERIJA NA ŠASIJI

Konstrukcija Jeep® Wrangler-a sa karoserijom na šasiji je u potpunosti ojačana zbog dodatne čvrstoće, krutosti i izdržljivosti. Ojačana karoserija na šasiji poboljšava performanse vešanja, smanjuje buku, vibracije i neudobnost i pomaže u eliminisanju škripanja.

ZAŠTITA VOZILA

Sentry Key® ZAŠTITNI SISTEM

Vaša imovina će biti bezbedna sa opcijama koje uključuju: potpuno zatvorenu centralnu konzolu sa mogućnošću zaključavanja; kasetu koja može da se zaključa; i sigurnu pregradu sakrivenu u podu. Odložite svoju imovinu u sigurnu pregradu sakrivenu ispod zadnjeg poda na Wrangler-u. inteligentne pregrade se mogu otvoriti samo kada su zadnja vrata otvorena. Sentry Key® blokator motora sprečava da vaš Jeep® Wrangler bude startovan bez ključa.
I ovde nas možete naći:

     

KONTAKTIRAJTE NAS

Nikom-auto doo
Lepenički bulevar 47
Kragujevac, Srbija

Telefon: +381 34 355 810
Telefon: +381 34 355 811
Email: office@nikomauto.rs

RADNO VREME:

Ponedeljak - Petak
od 08:00h do 18:00h

Subota
od 08:00h do 16:00h

Nedelja neradan dan

POSETITE SALON NIKOM-AUTO

POSLOVNI PODACI

MB: 20816449
PIB: 107504354
TR: 170-30014483000-74
Unicredit bank