JEEP CHEROKEE
nikom auto
jeep cherokee

UNUTRAŠNJOST NA VISOKOM NIVOU

IZRAĐEN ZA UDOBNOST

Želite da imate kontrolu nad životom. Da budete povezani sa višom svrhom. Usidreni u avanturi.Sedite u vozalevo sedište i razumećete. Naravno da je udobno.Neočekivani ručno izrađeni detalji su svuda okolo. Ali za sve vizionare gladne istinske slobode. Ovo je dom.jeep cherokee


SLOBODA RAVNIH POVRŠINA

Cherokee poseduje fleksibilnost i višenamenske karakteristike koje naglašavaju vaš životni stil. Bez obzira da li su u pitanju deca ili čamci na naduvavanje, Cherokee je beskoprimisan izbor. Zadnja sedišta se u sekundi obaraju u odnosu 60/40 ali i pomeraju se napred-nazad dodajući tako na komforu ili na sposobnosti većeg tovara. Takođe, može im se podešavati i ugao naslona.

jeep cherokee


jeep cherokee

Jeep® Sistem za organizaciju prtljaga

Jeep ® Sistem za organizaciju prtljaga izvlači maksimum iz prtljažnog dela, dodajući više funkcionalnost koja je potrebna Vašem životnom stilu.Dostupni Mopar®dodaci kao što su: torba za prtljag,frižider, komplet za prvu pomoć - postavljaju se na sistem za kačenje koji obezbeđuje sigurno manipulisanje prtljagom.jeep cherokee

PRAKTIČNOST

jeep cherokee

OSTAVA U SEDIŠTU

jeep cherokee

OSTAVA U KOMANDNOJ TABLIINSTRUMENT TABLA PREMUM KLASE

Potpuno nova intrument tabla visoke rezolucije i dijagonale 7” je prilagodljiva Vašim potrebama i ukusima. Možete se kretati kroz lepo dizajnirane i dobro organizovane menije dodriom tastera na upravljaču, ne skrećući pogled sa puta ispred sebe.

jeep cherokee


jeep srbija

SELEC-TERRAIN® SISTEM ZA KONTROLU VUČE

jeep srbija

ALPINE® PREMIUM ZVUČNI SISTEM

jeep srbija

60/40 DELJENA ZADNJA KLUPA

jeep srbija

GREJANA I VENTILIRANA SEDIŠTAŠIROM OTVOREN

Cherokee poseduje dve odlične opcije koje Vam pomažu da budete zaštićeni od sunca ali i izloženi svežem vazduhu. Novi dostupni CommandView® dual-pane panoramski krov sadrži zaštitu od sučevih zraka i fiksni deo panela u zadnjem delu. Eksluzivni Sky Slider® air sunroof sistem otvara Vas ka spoljem svetu jednim dodirom dugmeta.

jeep srbija
I ovde nas možete naći:

     

KONTAKTIRAJTE NAS

Nikom-auto doo
Lepenički bulevar 47
Kragujevac, Srbija

Telefon: +381 34 355 810
Telefon: +381 34 355 811
Email: office@nikomauto.rs

RADNO VREME:

Ponedeljak - Petak
od 08:00h do 18:00h

Subota
od 08:00h do 16:00h

Nedelja neradan dan

POSETITE SALON NIKOM-AUTO

POSLOVNI PODACI

MB: 20816449
PIB: 107504354
TR: 170-30014483000-74
Unicredit bank