ALFA STELVIO
Fiat 500l Fiat 500l Fiat 500l Fiat 500l Fiat 500l
alfa stelvio

BEZBEDNOST

Bez kompromisa sa bezbednošću

Stelvio Base opremljen je ekskluzivnim bezbednosnim sistemima koje je razvio Alfa Romeo, poput sistema integrisanog kočenja (IBS), koji kombinuje komande i komponente tradicionalnog sistema kočenja u jedan jedinstveni elektro-mehanički sistem. Ova inovacija dopušta povratnu informaciju na papučici za kočenje i brz odgovor, čime se poboljšavaju performanse i pouzdanost prilikom svih uslova na putu.alfa stelvio

Upozorenje o skretanju sa trake (LDW) upozorava vozača kada se vozilo skloni iz trake ukoliko ne postoji pokazivač pravca.

Upozorenje o frontalnom sudaru (FCW) + autonomno kočenje u slučaju potrebe upozorava vozača o mogućim sudarima i omogućava kočenje pomoću AEB u slučaju potrebe.

alfa stelvio


ALFA™ DNA

Izaberite svoju sledeću emociju u vožnji

Stelvio ima pravi emocionalno inteligentni sistem, koji su razvili Alfa Romeo inženjeri kako bi pružili zadovoljstvo u vožnji bez kompromisa. Vozač može da izabere 3 različita režima vožnje preko inovativnog Alfa™ DNA, sistema koji radi na parametrima obrtnog momenta motora, povratnim informacijama iz papučice i kočionog sistema putem uređaja za predpunjenje, odnosu menjanja brzine, ESC i ASR kontroli vuče.

alfa stelvio


alfa stelvio

SUSPENZIJE

Novi način upravljanja u kategoriji SUV vozila

Stelvio Super nudi svu udobnost tradicionalnog terenskog vozila sa zadovoljstvom u vožnji koje samo istinski Alfa Romeo može pružiti. Advanced Efficiency (unapređena efikasnost) poboljšava dinamičku efikasnost smanjenjem odgovora obrtnog momenta i maksimiziranjem štednje energije. AlfaLink™ patentirani sistem je još bolji od tradicionalne multilink šeme, jer nudi vrhunsku udobnost i najbolje upravljanje sa bočne strane. Pored toga, raširena upotreba aluminijuma i kompozitnih materijala za prednju i zadnju suspenziju pomaže smanjenju težine, sa velikim pogodnostima u efikasnosti i performansama.Q4 AWD SISTEM

Sledeća generacija svih sistema upravljanja

Q4 je AWD sistem na zahtev koji je razvio Alfa Romeo kako bi ponudio upravljanje vučnim performansama u realnom vremenu, poboljšanu bezbednost i efikasnost upravljanja. Sistem otkriva i kontinuirano prati uslove na putu kako bi pružio idealnu distribuciju obrtnog momenta u svakoj situaciji, čime se ispunjavaju najviša očekivanja po pitanju performansi, agilnosti i zadovoljstva u vožnji. Q4 AWD sistem garantuje najbržu reakciju distribucije obrtnog momenta upravljanjem visokim mehaničkim proklizavanjem (do 2,5%) između prednje i zadnje osovine, pružajući stabilnost i vuču bez premca. Aktivna promena brzine (ATC) je komponenta visokih performansi projektovana da pruži izrazito dinamično kao i energetski efikasno AWD iskustvo u vožnji, zahvaljujući svojoj naprednoj tehnologiji aktivnog kvačila.

alfa stelvioKONTAKTIRAJTE NAS

Nikom-auto doo
Lepenički bulevar 47
Kragujevac, Srbija

Telefon: +381 34 355 810
Telefon: +381 34 355 811
Email: office@nikomauto.rs

     

RADNO VREME:

Ponedeljak - Petak
od 08:00h do 18:00h

Subota
od 08:00h do 16:00h

Nedelja neradan dan

POSETITE SALON NIKOM-AUTO

POSLOVNI PODACI

MB: 20816449
PIB: 107504354
TR: 170-30014483000-74
Unicredit bank