ALFA STELVIO
Fiat 500l Fiat 500l Fiat 500l Fiat 500l Fiat 500l
alfa stelvio

SPOLJAŠNJI IZGLED

Postavljanje novih granica u kategoriji SUV-a

Stelvio je upečatljivo Alfa Romeo vozilo iz svakog ugla i u svakom detalju. Legendarni italijanski dizajn oblikovao je beskompromisno sportsko vozilo kojem je suđeno da izmeni paradigme ove kategorije. Elegantan, a ipak sportski, Stelvio otelovljuje smisao za proporciju ovog brenda svojim osnovnim karakteristikama poput nepogrešiva prednja rešetka „trilobo“ Alfa Romeo dizajn donosi smisao za jedinstvenu kompaktnost i agilnost u kombinaciji sa svom pokretljivošću, prostranošću i kapacitetom oprerećenja jednog tradicionalnog sportskog vozila.ENTERIJER

Čist i minimalistički, suštinski Alfa Romeo

U istinskom Alfa Romeu vozač mora uvek biti u centru iskustva. U modelu Stelvio vozač zauzima visok, ali sportski položaj, uživajući u dominantnom pregledu puta. Ovo iskustvo obogaćuje i ergonomični dizajn obloge kabine. Sa ovom verzijom modela Stelvio svaki detalj je zamišljen tako da pruži čisto zadovoljstvo na točkovima. Ambijent osigurava siguran i elegantan osećaj, prepoznatljiv po minimalističkim i precizno izrađenim detaljima. Prednja sedišta sa 6 vrsta podešavanja obložena su crnom tehničkom tkaninom i zanatski izrađenim vezom.

alfa stelvio


alfa stelvio

ISKUSTVO U KABINI

Stvoreno da osvoji vozača od prvog putovanja

Sa modelom Stelvio Alfa Romeo gradi novi put kreiranja kategorije terenskih vozila. Detaljna studija ergonomije i funkcionalnog dizajna precizno je izradila visoki, a ipak sportski položaj u vožnji, što je novost za tu klasu. Vozač, uvek u centru iskustva u vožnji, može dominirati putem sa privilegovane pozicije, a da se ne odrekne upravljanja limuzinom visokih performansi. Stelvio je terensko vozilo sa sportskom dušom, ali u isto vreme nudi izuzetnu pokretljivost i prostranost: njegova unutrašnja arhitektura je jednostavna i funkcionalna, dizajnirana da smesti tri putnika na zadnjem sedištu uz potpunu udobnost.
KONTAKTIRAJTE NAS

Nikom-auto doo
Lepenički bulevar 47
Kragujevac, Srbija

Telefon: +381 34 355 810
Telefon: +381 34 355 811
Email: office@nikomauto.rs

     

RADNO VREME:

Ponedeljak - Petak
od 08:00h do 18:00h

Subota
od 08:00h do 16:00h

Nedelja neradan dan

POSETITE SALON NIKOM-AUTO

POSLOVNI PODACI

MB: 20816449
PIB: 107504354
TR: 170-30014483000-74
Unicredit bank