Fiat 500l Fiat 500l Fiat 500l Fiat 500l Fiat 500l

DRUŠTVEN JE ALI NE KOPIRA NIKOG.

Kada vozite novi 500C zadovoljstvo prilikom vožnje je jedino bitno. Zato je on opremljen najsofisticiranijim sistemima za bezbednost, informisanje i zabavu - kontrole na volanu, Bluetooth® i Audio streaming, EcoDrive, i Uconnect™ online sistemom za informisanje. Neke od ovih opcija možete izabrati u okviru dodatne opreme.

fiat 500c

UCONNECT™

Uconnect™ (deo standardne opreme samo u modelu Lounge) dozvoljava vam da upravljate svim multimedijalnim uređajima prisutnim u Vašim kolima. Pametno osmišljen sistem za informisanje i zabavu sa ekranom na dodir od 5" dozvoljava Vam da upravljate radiom i mediaplejerom, iPod-om, i-Phone-om ili smart telefonom priključenim na USB ili Aux ulaz.

Uconnect Radio Nav sa ekranom na dodir od 5’’ sadrži TomTOM 2.5D (opciono dostupan u svim paketima opreme) sa navigacijom i ,,One Shot Voice Destination Entry" za unošenje adresa glasovnim komandama.

Novi Uconnect™ LIVE sistem Vam takođe omogućava da integrišete svoj pametni telefon i koristite mnoge aplikacije pomoću ovog sistema namenjenog za korišćenje tokom vožnje.

Možete:
- biti u kontaktu sa vašim prijateljima na Tviteru
- slušati preko 35 miliona pesama na Dizeru
- pratiti neku od 100 000 radio stanica uz pomoć Tune-In opcije
- pratiti novosti i informacije o saobraćaju preko Rojtersa
- proveriti gde se nalaze kamere za merenje brzine i kakva je vremenska prognoza zahvaljujući TomTomLIVE

I to nije sve. Možete poboljšati svoj stil vožnje zahvaljujući eco:Drive™ opciji, koja Vam pomaže da uštedite na potrošnji goriva i da proverite koliko Vaš automobil emituje CO2 u stvarnom vremenu. my:Car će Vas podsetiti gde ste parkirali, kada treba da natočite gorivo i obavestiti Vas ako nešto nije u redu sa Vašim vozilom.

BEZBEDNOST TOKOM VOŽNJE ALI I ZADOVOLJSTVO

Pored novog sistema kočnica na 1,2 motorima, novi Fiat 500C će paziti na Vas uz pomoć: 7 vazdušnih jastuka, ABS+EBD pa nećete izgubiti kontrolu nad vozilom ako budete morali brzo da se zaustavite, ESC + Hill Holder će u slučaju nužde održati stabilan pravac i učiniti da kretanje uzbrdo bude mnogo lakše, HBA će učiniti iznenadno kočenje efektivnijim a Hazard Device će odmah uključiti signale za uzbunu ukoliko ste primorani da se iznenada zaustavite.
Farovi elipsoidnog oblika sa Daytime Running Lights (DRL) takođe garantuju maksimalnu vidljivost zahvaljujući LED tehnologiji.