Fiat 500l Fiat 500l Fiat 500l Fiat 500l Fiat 500l

NOVI JEEP COMPASS

VOZI INOVACIJU SVAKI DAN

jeep compas

80-a GODIŠNJICA

Jeep® proslavlja 80 godina postojanja brenda uz posebne novine sa jedinstvenim detaljima koji naglašavaju Compass karakter i eleganciju. Model za 80. godišnjicu predstavljen je u potpuno novom ruhu, u Urban Green i Mimetic Green bojama, sa Neutral Grey završnim slojem. Svojim novim izgledom ističu se aluminijumske felne od 18 inča u Natural Grey boji, kao i novi dizajn Full LED prednjih farova. Pored toga, oznaka "80th Anniversary" na prednjim vratima i detalji enterijera naglašavaju ekskluzivnost i eleganciju ove ograničene serije.jeep compass

Ekskluzivna oznaka

jeep compass

18-inčni naplaci u Neutral Grey nijansi

jeep compass

Nova paleta boja

jeep compass

Nova upravljačka konzola


POTPUNO NOVI DIZAJN

Prepoznatljivi obrisi, nove linije. Novi Jeep® Compass ima potpuno redizajnirani eksterijer koji dodatno naglašava njegov urbani karakter.

novi compass

RESTILIZACIJA BEZ PREMCA

Preobražen sa ciljem da vam obezbedi više prostora za svakodnevni život, enterijer novog Jeep® Compass-a objedinjuje udobnost, tehnologiju i elegantan, sofisticirani dizajn.

novi compass

Radio zauzima istaknuto mesto

novi compass

Veća instrument tabla

novi compass

Novi upravljač

novi compass

Dizajn i presvlake


NOVI 10,1" UCONNECT ™ RADIO

Jeep® Compass predvodi revoluciju uvodeći Uconnect™ radio. U poređenju sa prethodnom generacijom, novi infotainment sistem donosi poboljšanja na hardveru, softveru, displeju i konektivnosti.

novi compass

POSTOLJE ZA BEŽIČNO PUNJENJE

Novi Compass je prvi automobil iz Jeep® porodice koji uvodi postolje za bežično punjenje - najmoderniji sistem za bežično punjenje pametnih telefona. Samo postavite kompatibilan uređaj na postolje ugrađeno u centralnu konzolu. Plavo svetlo označava da se uređaj puni, a zeleno svetlo da je uređaj napunjen.

jeep compass

DIGITALNA INSTRUMENT TABLA SA DIJAGONALOM OD 10,25 INČA

Sve potrebne informacije o statusu vožnje i vozila se mogu videti na novom digitalnom displeju instrument table od 10,25 inča, u Full HD rezoluciji. Po prvi put u Jeep® seriji, pored toga što afirmiše moderan stil enterijera, omogućava konfiguraciju, organizaciju i prilagođavanje sadržaja odabirom i do 12 različitih konfiguracija.

jeep compass

VRHUNSKA BEZBEDNOST

Potpuno novi Jeep® Compass ima najnovije sisteme za pomoć vozačima kako bi se osigurala bezbednost vas, vaših putnika i svih drugih učesnika u saobraćaju.

jeep compass

MOTORI NOVE GENERACIJE

Novi Jeep® Compass nudi mogućnost tri efikasna motora, dva benzinska i jedan dizel motor, koji su u skladu sa zahtevima za Euro 6D motore. Svi imaju pogon na prednje točkove, dok verzija benzinskog motora može imati manuelni ili automatski menjač

jeep compass
KONTAKTIRAJTE NAS

Nikom-auto doo
Lepenički bulevar 47
Kragujevac, Srbija

Telefon: +381 34 355 810
Telefon: +381 34 355 811
Email: office@nikomauto.rs

     

RADNO VREME:

Ponedeljak - Petak
od 08:00h do 18:00h

Subota
od 08:00h do 16:00h

Nedelja neradan dan

POSETITE SALON NIKOM-AUTO

POSLOVNI PODACI

MB: 20816449
PIB: 107504354
TR: 170-30014483000-74
Unicredit bank