NIKOM AUTO SERVIS BEOGRAD
Fiat 500l Fiat 500l Fiat 500l Fiat 500l Fiat 500l

NIKOM AUTO SERVIS BEOGRAD


Zadovoljstvo nam je pozvati Vas u veliku porodicu ponosnih vlasnika vozila iz grupacije Fiat, Fiat Professional.
U sklopu servisnog centra imamo moderne dizalice, savremene alate, dijagnostičke uređaje, auto-perionicu, vulkanizersku opremu…
Rad je u okviru servisa podeljen je na deo u kome se vrše zahtevniji servisi i na deo predviđen za “brzi servis”, na kome se odrađuju manje zahtevniji poslovi. Na taj način vozilo odmah ulazi u rad i nema čekanja.
Prilikom dogovora termina sa servisnim savetnikom, raspitajte se o mogućnosti korišćenja naših zamenskih vozila.

Radno vreme: Ponedeljak – Petak od 08:00h do 16:00h. Subota od 08:00h do 14:00h. Nedelja neradan dan.

Adresa: Autoput za Niš 23, Zvezdara, Beograd, Srbija
Kontakt telefoni za servis: +381 11 40 20 840, +381 11 40 20 841
Kontakt telefon za rezervne delove: +381 11 40 20 839
Email: servisbg@nikomauto.rs


Ovlašćeni servis Fiat, Fiat Professional vozila u Beogradu nudi sledeće usluge:

Mehanika Da bi Vaš automobil bio u savršenom stanju, potrebno je da ga redovno servisirate i održavate kod ovlašćenog servisera. Informacije o servisnim intervalima ćete naći u Servisnoj knjižici koja je deo dokumentacije koju dobijate uz vozilo. Prilikom zamene delova koristite samo originalne rezervne delove jer su jedino oni projektovani, ispitani i odobreni od strane proizvođača.
Elektrika Zamena delova na Vašem vozilu, a posebno iz grupe elektrika utiče na bezbednost vozila i ispravan rad motora. Korišćenjem originalnih delova doprinosite pouzdanom radu motora i ispravnom funkcionisanju svih sklopova koji utiču na bezbednost vozila.
Dijagnostika Savremena dijagnostika na najbolji način prikazuje realno stanje vašeg automobila. Pravovremenom zamenom nespravnih delova sprečavate veće kvarove na vozilu, a vozilo uvek držite u ispravnom stanju. Nikom auto doo ima na raspolaganju svu podršku proizvođača vozila kao i ljubazno osoblje koje je završilo obuke u stručnim centrima što je svakako garant uspešnog održavanja Vašeg vozila.
Limarsko-farbarski radovi Sva oštećenja na karoseriji Vašeg vozila, Nikom auto doo će otkoloniti u najbržem mogućem roku koristeći materijal i tehnologiju popravke koju propisuje proizvođač. Na taj način vozilo ne gubi garanciju i nakon izvršene intervencije.
Reglaža trapa Geometrija vešanja na Vašem vozilu utiče na bezbednost vožnje kao i na ravnomerno trošenje pneumatika. Iz tih razloga veoma je važno da redovno vršite kontrolu sitema vešanja kako bi na vreme predupredili dodatne troškove, a Vaše vozilo uvek bilo ispravno i spremno za vožnju. Nikom auto doo je opremljen najsavremenijem uređajem za optičku kontrolu vešanja tipa Hunter Hawk Eye Elite.
Vulkanizerske usluge U okviru servisnih usluga našeg servisa pružamo i vulkanizerske usluge za koje smo opremljeni uređajem tipa Hunter najnovije generacije sa simulacijom uslova na putu i proverom naleganja gume putem opterećenja točka sa čak 650kg prilikom provere balansa. Pored uređaja za putnički program, takođe posedujemo i uređaj za teretni program. U okviru programa za zamenu pneumatika na vozilima iz teretnog programa, opremljeni smo specijalnim alatima i opremom i za pružanje vulkanizrskih usluga na terenu što je u slučaju teretnog programa od velikog značaja.
Servis auto klime Ispravno funkcionisanje sistema za kondicioniranje vazduha sprečava pojavu bakterija i doprinosi očuvanju Vašeg zdravlja. Osim toga povećava komfor vožnje. Redovnom kontrolom održavate sistem ispravnim i zdravstveno sigurnim.
Hotel guma Nikom auto doo nudi i usluge hotela guma. Mi vodimo računa o pravilnom čuvanju Vaših pneumatika i pravovremeno upozoravamo na istrošenost i zamenu.
Autoperionica U okviru servisnih usluga Nikoma auto doo nudi i usluge pranja vozila. Pored pranja vozila spolja, nudimo i uslugu pranja vozila iznutra, pranje motorskog prostora kao i dubinsko čišćenje.
Prodaja rezervnih delova Efikasnost i efektivnost servisa u velikoj meri zavise od skladišta rezervnih delova. Značajne količine potrošnog materijala, ulja i maziva, kojih imamo u magacinu, u velikoj meri će skratiti vreme boravka Vašeg vozila u servisu. Osim za potrebe servisa, u sklopu odeljenja rezervnih delova posedujemo i prodaju delova. Na navedene telefone, faks-om ili mailom možete nam slati opisne porudžbine ili upite za delove, na osnovu kojih će Vam radnici poslati ponudu sa cenama i rokovima isporuke. Isporuku rezervnih delova vršimo Vašim ličnim dolaskom ili jednim od oblika dostave, što znači da je roba sledeći dan na odredištu bilo gde u Srbiji.
Prodaja dodatne opreme Za brojne ljubitelje vozila nudimo veliki izbor kako obavezne, tako i dodatne opreme i razni reklamni materijal. Obavezna oprema, sijalice, prva pomoć, protivpožarni aparat, alat za pomoć na putu, rezervni točak … samo su deo opreme bez kojih ne bi ste smeli ići na put, a uvek je dobro da se u vozilu nađu strugalice za led, oprema za čišćenje snega, dodatne tečnosti za vetroban, mirisi … Svog ljubimca možete počastiti i novim tepisima, navlakama za sedišta, krovnim nosačima, nosačima za bicikl, krovnim kutijama … posebnu ponudu imamo za komplete aliminijumskih felni.
Mogućnost izdavanja zamenskog vozila Nikom-auto Vam pruža mogućnost korišćenja niz Fiat zamenskih vozila, koji se mogu neograničeno koristiti za vreme trajanja servisa sopstvenog ili za bilo kakve potrebe