ALFA GIULIA QUADRIFOGLIO
nikom auto
alfa giulia Quadrifoglio

ALFA™ CDC

Nova Giulia Quadrifoglio poseduje „mozak“ koji upravlja dinamikom vozila.
Reč je o Alfa™ Chassis Domain Control (CDC),
koja integriše Alfa™ DNA Pro, Alfa™ Active Torque Vectoring, Alfa™ Active Aero Splitter, Integrisan Sistem Kočnica (IBS) i Alfa™ Active Suspenzije.
L'Alfa™ Chassis Domain Control (CDC) obavlja zadatke specifične za svaku od ovih komponenti, kako bi se dobile najbolje performanse i maksimalno uživanje u vožnji.BEZBEDNOST

Nova Giulia Quadrifoglio spaja najčistiju emociju vožnje sa najinovativnijim bezbednosnim sistemima kako bi vozač maksimalno uživao. Sistemi kao što su Forward Collision Warning (FCW), sa automatskim sistemom kočenja (AEB) koji uključuje funkciju detektovanja pešaka, Lane Departure Warning (LDW), Cruise Control sa regulatorom brzina, Blind Spot Monitoring (BSM) sistem koji detektuje vozila koja dolaze iz mrtvog ugla i parking kameru sa koordinatnom mrežom, samo su deo izuzetne standardne opreme Nove Giulia Quadrifoglio.

alfa giulia Quadrifoglio


alfa giulia Quadrifoglio

INTEGRISANI KOČIONI SISTEM (IBS)

Na modelu Nova Giulia debituje, na svetskoj premijeri ovog segmenta, inovativni elektro-mehanički sistem koji kombinuje kontrolu stabilnosti i tradicionalne power-kočnice: Integrisani Sistem Kočenja (IBS). Na ovaj način postiže se ne samo optimizacija težine i smanjenje vibracije pedale, već i trenutna reakcija kočnice, tako da je ovo rekordna brzina kočenja: sa 100 km/h na 0 posle 32 metra.INFOTAINMENT

Nova Giulia Quadrifoglio raspolaže novom generacijom infotainment sistema koji uključuje HD displej od 6,5” sa Bluetooth-om, USB i kontrole volana. Interfejsom čovek/mašina upravlja intuitivni Rotary Pad. Na zahtev je dostupan i Connect 3D Nav System sa 8,8" sa prijemnikom DAB (Digital Audio Brodcast) i TFT ekranom od 7".
Nova Giulia Quadrifoglio nudi i Sound Theatre od firme Harman Kardon sa 900 W snage sa 14 zvučnika, koji uključuje i dva surround zvučnika i jedan subwoofer.

alfa giulia Quadrifoglio


alfa giulia Quadrifoglio

SNAGA

Nova Giulia Quadrifoglio nije samo najbrži Alfa Romeo putnički automobil. Najvažnija emocija koja se oseća za volanom ovog automobila je strast u svom najčistijem obliku. Svaka komponenta projektovana je tako da omogući beskompromisno zadovoljstvo vožnje. Putevi ne postoje da bi nametali ograničenja, stoga Nova Giulia Quadrifoglio daje osećaj slobode koji nastaje u njenom srcu: pogonski sistem.MOTOR

Srce Nove Giulia Quadrifoglio je motor benzinac 2.9 V6 bi-turbo sa cilindrima postavljenim pod uglom od 90°. Motor ima 510 Ks i 600 Nm obrtnog momenta između 2500 i 5000 OPM.
Ovaj novi motor nastao je iz bliske saradnje sa Ferrari-jem. Napravljen u potpunosti od aluminijuma, izuzetno je snažan, ali veoma lagan.

alfa giulia Quadrifoglio


alfa giulia Quadrifoglio

MENJAČ

Nova Giulia Quadrifoglio opremljen je manuelnim menjačem sa 6 brzina, dizajniran tako da vozaču da kompletnu kontrolu.
Lagan i precizan, u kombinaciji sa volanom koji odlično reaguje, pruža izuzetan osećaj i zadovoljstvo vožnje jedinstveno u njegovoj kategoriji.
I ovde nas možete naći:

     

KONTAKTIRAJTE NAS

Nikom-auto doo
Lepenički bulevar 47
Kragujevac, Srbija

Telefon: +381 34 355 810
Telefon: +381 34 355 811
Email: office@nikomauto.rs

RADNO VREME:

Ponedeljak - Petak
od 08:00h do 18:00h

Subota
od 08:00h do 16:00h

Nedelja neradan dan

POSETITE SALON NIKOM-AUTO

POSLOVNI PODACI

MB: 20816449
PIB: 107504354
TR: 170-30014483000-74
Unicredit bank